Skip to content

Rekenmodules & Interessante links

Krediet aanvragen:

[themify_button style=\”black rounded outline\” link=\”https://www.interbank.nl/intermediair/aanvragen/Free2UseFrame.asp?fid=BCABB0900001&Lidnr=2233&Email=info@hhfa.nl &css=http://www.xx.css\” target=\”_blank\”]Klik hier voor informatie voor een krediet[/themify_button]

Een handige rekenmodule:

Links die mogelijk interessant zijn voor u:

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. Hierin bundelen partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.
Tegemoetkomingen zijn er niet alleen voor mensen met een bijstandsuitkering. Wellicht heeft ook u recht op landelijke tegemoetkomingen of gemeente specifieke regelingen.
Mijn Overheid biedt u toegang tot uw post, uw Persoonlijke gegevens en uw Lopende zaken bij steeds meer overheidsdiensten, zoals de Belastingdienst, Kadaster, RDW, SVB, UWV en gemeenten.
U zoekt informatie over zakgeld, toeslagen, sparen, pensioen of schulden, of u heeft andere vragen over uw portemonnee. Het Nibud helpt u ook met budgettips en rekentools.
Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid.
De AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Samen met De Nederlandsche Bank (DNB) draagt de AFM bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.
De Digitale Tussenpersoon is een intermediair in verzekeringen, op uiteenlopend gebied! We houden ons onder andere bezig met de verzekeringen van particulieren, maar ook voor het totale zakelijke verzekeringenpakket van bedrijven
Hier vind u alles over belastingen, teruggave, schenken, erven, toeslagen enz enz.